Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Groepsverkrachting op Valentijnsdag

graffiti Amsterdamse Brug Amsterdam 2014 May boy girl date bats city

De politie in het oosten van India heeft vier jonge mannen gearresteerd wegens het verkrachten van een meisje. De aanval had plaats op Valentijnsdag.

Het slachtoffer en een van de daders hadden sinds drie weken een relatie. Ze leerden elkaar kennen via Facebook, schrijft The Times of India. De jongen en het meisje bezochten in de eerste weken van hun relatie samen diverse parken en tempels.
sticker only yes means yes Amsterdam Runstraat 2013 photo Maarten Brante

“De jongeman lokte het meisje mee onder het mom van het romantisch vieren van Valentijnsdag”, vertelt de politie. “Hij had zijn drie vrienden gevraagd hen te volgen in een auto. Het kind werd vervolgens verkracht in het voertuig op een cashewnotenplantage.”

De jongen dreigde het meisje na afloop met ‘ernstige gevolgen’ als zij iemand over het misdrijf in zou durven lichten.

DF


Tags:        |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>