Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Groepsverkrachting geüpload op Facebook

graffiti Amsterdamse Brug Amsterdam 2014 May boy girl date bats city

Een 20-jarige vrouw heeft aangifte gedaan van groepsverkrachting nadat ze opnamen van het misdrijf ontdekte op Facebook. De aanval vond augustus 2013 plaats in Muzaffarnagar, Noord-India.

Het slachtoffer was ‘s middags met haar vriend gaan wandelen toen vier jongeren ze onderschepten. Het stel werd meegevoerd naar een plek waar nog drie andere mannen aanwezig waren en daar is de vrouw door vier van hen verkracht. Volgens Hindustan Times vergreep ook het vriendje zich aan de jongedame. Het zedendelict werd gefilmd door de drie andere mannen.

sticker girl woman Amsterdam center 2013 December 007De verkrachters bedreigden de vrouw met “ernstige gevolgen” als ze naar de politie zou stappen, waardoor ze in eerste instantie geen aangifte deed. Het ontdekken van de beelden op Facebook leidde ertoe dat het slachtoffer alsnog een klacht indiende, waarna vier mannen konden worden gearresteerd. De andere vier zijn nog voortvluchtig.

Man verkracht nichtje (19)

Politieagenten in de stad Noida, provincie Uttar Pradesh, hebben een man opgepakt wegens het verkrachten van zijn 19-jarige nichtje. Het zedenmisdrijf vond plaats in de woning van de verdachte, toen zijn echtgenote naar de markt was.

De vrouw nam het meisje vervolgens mee naar het politiebureau waar zij een klacht indiende, meldt The Times of India.
sticker woman hands face February 2014 Leiden center girl meisje

Tanzaniaanse vrouwen verkracht in Delhi

Een diskjockey en de manager van een evenementenbureau worden ervan beschuldigd twee Tanzaniaanse vrouwen te hebben verkracht in hoofdstad New Delhi. De slachtoffers werden in hun eigen flat misbruikt.

Het duo verkrachters zou de vrouwen hebben gedrogeerd in een lokale discotheek door iets in hun drankjes te mixen, bericht The Times of India. Beide verdachten zijn vrijdag opgepakt.

DF


Tags:        |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>