Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Examenfraude: ook in Israël “Ibn Ghaldoun-affaire”

sticker boerka Amsterdam burqa's

Hoewel de islamitische profeet Mohammed niet bekend stond als een fraudeur en de Koran gesjoemel nergens lijkt toe te staan – laat staan aanmoedigt – kent Israël inmiddels ook een examenfraude die lijkt op hetgeen de afgelopen jaren plaatshad op scholengemeenschap Ibn Ghaldoun te Rotterdam.

Na tips van ouders en medewerkers op de middelbare school in het Arabische dorp Jaljulya ontdekte het Israëlische onderwijsministerie ‘ernstige onregelmatigheden’ in de toetsen.

sticker Riga 'we have the right to be stupid'Deze zomer zou niet alleen bij het examen Arabisch ‘massaal gefraudeerd’ zijn, ook bij Wiskunde, Engels, Geschiedenis en Biologie bleek het nodige niet in de haak.

Hoofd van het ministerie Dalit Stauber stelde dat ‘er geen compromis gesloten wordt over de integriteit van het examen’, maar ook dat de belangen van eerlijke studenten niet geschaad mochten worden.

sticker teach LA 2011 Los Angeles Sunset boulevard

“We kunnen niet tolerant zijn jegens het vervalsen van de uitslagen middels ongepaste en oneerlijke methoden, want resultaten dienen investering, volharding en écht leren te weerspiegelen.”

Studenten die van fraude beschuldigd zijn kunnen hiertegen beroep aantekenen.

DF

Gerelateerd:

Ibn Ghaldoun & ‘Multi culti cooking’

Les geleerd dankzij Ibn Ghaldoun

School Atjeh interesse in omvang vagina, borsten & penis

Politievrouwen aangeklaagd voor falen bij examens

Cel “horror-lerares” Texas na mishandeling pestkop

Scholieren Zuid-Afrika opgelicht door ambtenaren

Ibn Ghaldoun: trieste episode voor welwillende moslims


Tags:        |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>