Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Euthanasie als oplossing ‘bejaardenprobleem’

sticker 'revalidatie 020'
Als ik in media lees over de lotgevallen van bejaarden denk ik vaak: “gaan we als samenleving niet veel te krampachtig om met euthanasie?”

sticker no stitch no story Amsterdam pleister

Want wees eerlijk, veel mensen in Nederland voegen nu eenmaal al geruime tijd niks toe aan de samenleving behalve publieke kosten en allerlei vormen van overlast. Bijkomend voordeel is dat een versoepeling van de wetgeving rondom vrijwillige levensbeëindiging op diverse wijzen de zorg kan ontlasten.

~ 'Choker' comic ~

~ ‘Choker’ comic ~

Zoals in geval van de 83-jarige dame die afgelopen donderdag in haar woning te Delft door twee jonge mannen meerdere malen gestoken werd. Veel leeftijdgenoten van de vrouw die erover lazen zullen ongetwijfeld enorme angsten ontwikkelen dat hen iets soortgelijks overkomt, want op hoge leeftijd herstel je relatief langzaam van botbreuken en steekwonden.

sticker 'filth', Amsterdam

In sommige Nederlandse wijken worden bejaarden door “bendes” dermate zwaar getarget dat ze zich zo nu en dan haast in een concentratiekamp moeten wanen – zeker als ze de deur uit moeten voor boodschappen.

handicaps rechtvaardigen euthanasie
Bejaarden in Nederland worden in toenemende mate belaagd door – vaak ‘zwakbegaafde’ – jonge mannen zoals de 22-jarige Utrechter Chibab H. In het kader van een beroving verkrachtte hij een 93-jarige man om hem te ‘vernederen‘.

sticker house gangster AmsterdamNiet alleen was Chibab weinig begaafd, ook leed hij aan een door kostbare psychologen vastgestelde gedragsstoornis.
sticker 'halvegaren.nl'
Ditzelfde geldt ongetwijfeld ook voor de verkrachter van de 85-jarige Amsterdamse in oktober 2011 die het niet overleefde, voor de Rotterdamse bendeleden die op gewelddadige wijze bejaarde vrouwen beroofden, de moordenaar(s) van de 81-jarige man uit Capelle aan den IJssel in april 2012, de straatrovers die een bejaarde vrouw op de Burgemeester de Vlugtlaan in Amsterdam ernstig verwondden en vele honderden andere ‘Mouloud B.‘-achtige types die als bonus op hun uitkering zo nu en dan een weerloze grijsaard leegschudden, mishandelen en zelfs seksueel misbruiken (ook in België lijkt dit een trend onder ‘gangsters’).

bord burenhulp Oud-WestAl die aan stoornissen lijdende, door zwakbegaafdheid gemankeerde jonge mannen die voor een grote – en groeiende – groep Nederlanders zoveel terror opleveren, wat een verspilling denk ik dan.
sticker city's finest Utrecht 2013

Zo veel kosten voor opsporing, berechting, detentie en re-integratie, terwijl met een wat minder preutse houding ten opzichte van euthanasie dergelijke lasten voor de samenleving haast verdwijnen. Ook hoeven artsen zich niet meer dagelijks bezig te houden met al die door ‘gangsters’ neer gehoekte en misbruikte grijsaards, maar kunnen zij in plaats daarvan hun aandacht richten op jongere mensen die nog productief kunnen zijn in de economie.

sticker 'man in rolstoel + machinegeweer'donorschap ook goed voor milieu
Op hun beurt kunnen daders, ter compensatie van het leed en de schade die zij veroorzaakten, nog substantiële economische waarde hebben als orgaandonor alvorens euthanasie wordt toegepast. Maar al te vaak gaat het immers om sportieve mannen in de bloei van hun leven, die dus beschikken over nieren, levers, hartkleppen en andere ingewanden van topkwaliteit. Het verwijderen van organen van de uit hun lijden verlosten alvorens de stoffelijke overschotten te cremeren bespaart bovendien kostbare brandstof en dat is ook nog eens gunstig voor het broeikaseffect.

Als het juridisch ingekleed wordt als euthanasie of bezuiniging hoeft het niet eens ‘doodstraf’ te heten, hetgeen ons allerlei moreel en internationaal-juridisch gezeur kan besparen. Er ligt een enorme internationale economische groeimarkt open als Nederland zich haast met het legaliseren van dit concept en bovendien kunnen polderbewoners zich dan eindelijk weer onderdeel van een waar gidsland wanen.
bord millennium gemeente 2000 2015 Amsterdam
Koopman en dominee in een!

DF

sticker power to the peaceful AmsterdamP.S.: het is toeval dat de in dit verhaal genoemde daders allochtone namen hebben, want het hierboven voorgestelde beleid zou kleurenblind moeten zijn.

Gerelateerd:

Bejaarden melkvee voor straattuig

Fuck het slachtoffer: recht in de polder

Waarom zo veel verkrachtingen in New Delhi?’

Verkracht ‘ns een Officier van Justitie!

Verkrachter Arnhem kost samenleving 1,5 miljoen

Overheid faalt structureel bij zedenzaken

Justitie: “uw veiligheid, ons wc-papier”, deel II

Kill Bill in de Emiraten

Gijzeling Nederlander symbool voor EU

Doodstraf voor zedenmonster Robert Mikelsons

Een zachte onttrekking

Bendes gijzelen bevolking

Goelag Archipel voor dementerenden


Tags:        |      |      |      |      |   

2 reacties

  1. Een principieel tegenstander van het euthanaseren van (moreel) corrupte politici, bankiers en bureaucraten zou ik mezelf niet durven noemen.

  2. Zou het naast de bejaarden en gehandicapten (lees Peter Singer),dan wellicht ook een oplossing zijn wachtgelden van corrupte politici af te gaan schaffen deze corruptelingen te euthanaseren? Het kost de samenleving veel geld.Is het om geld besparing wellicht beter dan,om alle agenten bij politie ontslag aan te bieden,en ze daarna verplicht voor een uitkering die veel lager is,terug te laten komen in dienst.Dat is ook geldbesparing.We krijgen zo een onzin thema,maar waar het om gaat is,de lessen uit tijdperk Nazi Germany te begrijpen.Daar brachten ze ook de mensen omzeep.Moeten wij in Nederland de zorg voor de gewone burger inperken voor de rijken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>