Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

‘Doodswens Mohammed B. niet uit islam’

(ingezonden brief Metro 13 juli 2005 Mohammed B Bouyeri)

“Ik zweer bij God. Als ze de doodstraf hadden, zou ik erom smeken”, zo sprak Mohammed B. in een telefoongesprek tegen zijn broer (Metro, 12 juli 2005).

sticker no job no money no girl Amsterdam artHet is opmerkelijk dat iemand die zichzelf als moslim beschouwt zo’n uitspraak doet.

Immers, het smeken om gedood te worden is een (laffe) manier van verkapte zelfmoord en de islam verbiedt dat.

Het doet denken aan vrome jonge christenen in de VS die – worstelend met hun seksuele geaardheid – plots gewapend opduiken voor politieagenten, in de hoop gedood te worden.

Zij denken zo toch nog een kansje te maken op het Paradijs, alvorens zij zich aan de zonde der sodomie overgeven.

Ook is het buitengewoon vreemd dat iemand die zichzelf zo recht in de islamitische leer beschouwt drie jaar lang een uitkering genoot.

sticker suicide AF zelfmoord sneeuwpop AmsterdamIn het geloof der moslims is de liefdadigheid bepaald niet bedoeld voor (fysiek) gezonde mannen.

De profeet Mohammed zei eens dat als iemand werkt, “zelfs als het is om zijn eigen behoeften te bevredigen, dan is zijn werk Jihad en ter meerdere glorie van Allah.” (hadith)

Bron:

‘Wereldreligies leren kennen en begrijpen: De Islam’,
R. Maqsood, p. 124/125.

DF
(in Metro, 13 juli 2005)

Gerelateerd:

Koran & de onwetende fundamentalisten


Tags:        |      |      |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>