Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

‘Cloud nine’: potentieel Godsgeschenk voor terroristen

sticker open skull Amsterdam 2013 schedel

Waarschijnlijk het grappigste moment in de film Rise of the Footsoldier is als hoofdrolspeler Carlton Leach zich door een drugsdealer laat overhalen tot XTC-gebruik.

sticker zombie party AmsterdamDe gevreesde hooligan en bendeleider bevindt zich op een houseparty waar zijn groep de beveiliging regelt. Zodra de drug zijn werk begint te doen, verandert de vervaarlijke Leach in een vriendelijk, mellow type.

sticker vlees ijsje Amsterdam

In Amerika is inmiddels een drug in omloop die bij sommigen juist het tegenovergestelde effect opwekt: ‘cloud nine’. Zo werd onlangs gebruiker Rudy Eugene doodgeschoten toen hij onder invloed van de drug het gezicht van een zwerver opat.

www.zombiealarm.nlVoor zover bekend is ‘cloud nine’ momenteel alleen in poedervorm verkrijgbaar, dus mengbaar met bijvoorbeeld cocaïne of speed. Voor Al Qaida en aanverwante apocalyptische terroristen vormt de drug – en toekomstige, geavanceerde generaties ervan – echter een potentieel Godsgeschenk.
sticker 'disco splatters'

Als ‘cloud nine’ in vloeibare of pilvorm verkrijgbaar wordt lijken in ieder geval houseparty’s en de drinkwatervoorziening voor de hand liggende doelwitten.

Sticker 'psycho carnival' Mestre CervejeiroEen netwerk van kwaadwillende dealers die tegelijkertijd het spul beginnen te verkopen als XTC of speed zal een ongeëvenaard gruwelijk schouwspel opleveren.

Duizenden jonge mensen die elkaar live, begeleid door melodieuze techno en spectaculaire lichteffecten levend aan stukken scheuren.

Voor een creatief chemicus ligt de aanslag van de eeuw nu binnen handbereik en dan zal de wereld nog vol weemoed terugdenken aan die goede, oude Osama bin Laden. In ieder geval hebben voorstanders van legalisering er wéér een argument bij.

DF

P.S.: op 28/6 meldt de Telegraaf dat de man uiteindelijk niet onder invloed van ‘cloud 9′ bleek. In hoeverre dat meer of minder verontrust weet ik niet.

Tags:        |      |      |   

5 reacties

 1. Leuk hersenspinsel, maar het slaat nergens op. Wat voor stof(fen) cloud 9 bevat wordt niet eens genoemd.

  • Ha TBN,
   het zou gaan om badzout, maar later bleek het allemaal redelijk mee te vallen inderdaad.
   Dank voor je reactie,
   David

 2. (2 reacties op het verhaal gekopieerd vanaf ‘Nujij.nl’)

  door Lamyya:

  Ziek.info

  door Noorderplantsoen:

  Er bestaan talloze middelen die veel geschikter zijn voor terroristen om te gebruiken.

 3. Ja, daar heb je wel een punt, natuurlijk, maar nieuwe mogelijkheden zijn onderweg. Hier een link naar een bijzonder verhaal over de toekomst van drugs: http://www.wired.com/wiredscience/2011/11/digital-narcotic-drugs/

 4. kijk het is natuurlijk erg grappig dat er een idioot in miami leeft die dit soort onzinnigheden uit durft te kramen enzo, maar dat hoeft natuurlijk niet te betekenen dat je het dan maar klakkeloos overneemt.
  Deze man is gewoon niet goed wijs.
  ik zie roze olifantjes, ga je daar ook een stuk over schrijven.
  “Man ziet roze olifantjes vliegen, vooralsnog staan wetenschappers voor een raadsel.. etc.” en kannibaal worden van drugs is natuurlijk net zon onzin
  http://www.youtube.com/watch?v=4awVqRr1eCo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>