Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Bijtwond verraadt dader verkrachting

graffiti psychopath Amsterdam Spuistraat 2013 November

Er is een doorbraak bereikt in het onderzoek naar de brute verkrachting in een buitenwijk van Bombay. Tandafdrukken van een verdachte komen overeen met enkele bijtwonden op het lichaam van het 28-jarige slachtoffer, dat het seksuele geweld overleefde.

Pramod Upadhyaya (32) overviel de vrouw vlakbij haar huis in Powai op 23 januari, schrijft The Times of India. De man overmeesterde zijn prooi en sleepte haar naar het andere eind van de straat, waar ze verkracht werd.

Neef verkracht nichtje (2)

Een tweejarig meisje werd maandag in een sloppenwijk in het westen van India verkracht door haar neef (21). De man lokte het kind met biscuitjes weg van haar huis en vergreep zich in een afgelegen veldje aan de peuter.

girl cries blood crying poster Amsterdam center 2013 September 'street art'Pijn in het onderlichaam en bloedingen uit haar geslachtsdelen wekten het wantrouwen van de ouders. De neef werd een dag later gearresteerd. Het slachtoffer maakt het inmiddels redelijk, aldus TOI.

Agent verkracht jongens in politieauto

Een politieman uit Uttar Pradesh is woensdag gearresteerd voor het verkrachten van twee jongens in zijn auto. De verdachte beschuldigde het tweetal begin februari van diefstal, waarna hij ze in zijn voertuig dwong.

De man verdween woensdag achter tralies, meldt TOI. Betrokkenheid van twee andere agenten wordt nog onderzocht.

Vrouw en schoonmoeder door 8 mannen verkracht

De politie in het oosten van India arresteerde zeven mannen die een vrouw en haar schoonmoeder (50) verkrachtten in hun eigen huis. De aanvallers waren de woning binnengedrongen waarna ze zich aan de vrouwen vergrepen. Ze behoorden mogelijk allen tot de heersende Trinamool Congress partij.

De autoriteiten zijn nog op zoek naar een achtste verdachte, schrijft TOI.

Moeder “vreest zwangerschap” na aanranding kleuter

sticker stop violence against children Noire Amsterdam 2013

Een vier jaar oud meisje werd eind januari aangerand of verkracht door een twintigjarige man. De moeder bracht het kind uiteindelijk naar een ziekenhuis, uit angst dat ze zwanger geworden was door de aanval.

Ze verborg het voorval in eerste instantie voor haar man en haar zonen, uit vrees voor de reputatie van de familie en de toekomst van de dochter. De verdachte werd gearresteerd, meldt TOI.

DF


Tags:        |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>