Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Belastinginspecteur verkracht meisje

anti-rape sticker Amsterdam Spuistraat 2014 sexual violence

Een Cambodjaanse inspecteur van de belastingdienst is gearresteerd wegens verkrachting. Het misdrijf vond donderdagnacht plaats in de noordoostelijke stad Ban Lung.

Slachtoffer was volgens The Cambodia Daily een 19-jarig meisje. De tiener werd verkracht in het kantoor van de belastingdienst.

sticker 'dolphins rape people' Aardvark nyc

Het zedenmisdrijf werd gestopt door de oom van het meisje. Hij werkt ook voor de fiscus en liet zijn nichtje zo nu en dan het kantoor schoonmaken. Het meisje werd in haar buik gestompt voordat de verkrachting een aanvang nam.

DF

Gerelateerd:

Verkrachting door agenten Zuid-Afrika

Moellah in cel na verkrachting meisje

Meisje verkracht en vergiftigd in India


Tags:        |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>