Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

‘Beangstigende tijden voor de vrijheid’

sticker 'het ergste moet nog komen', Amsterdam

Het zijn ongetwijfeld beangstigende tijden voor mensen die vrijheid verkiezen boven allerlei fiscaal-juridische dwang en andere vormen van ideologisch-bureaucratische ‘aansturing’.

Ten eerste overleed deze week columniste Pamela Hemelrijk (1947), in wier grafsteen naar ik hoop het ‘Anti-socialistisch manifest‘ gekerfd zal worden, aangezien die publicatie haar volgens mij het meest vereeuwigt.

Daarnaast besloot onze ‘minister voor jeugd en gezin’ André Rouvoet onlangs tot het instellen van een keurmerk voor gezinsvriendelijke bedrijven, waarmee hij als het ware wederom een loot aan de stam van het gezinsbevorderende, politieke christendom schiep (en zelfs onbeschaamd aanschurkt tegen bepaalde nationaal-socialistische troetelkindjes).

sticker paus plus slaven, TallinnTerwijl Nederlandse militairen in den vreemde dus de Taliban bekampen, met vele burgerdoden tot gevolg en ten faveure van een door en door corrupt regime dat onlangs nog op frauduleuze wijze de verkiezingen won, komen alhier de politieke wensen van de zwarte kousen fundamentalisten uit de Veluwse fokschuren in ieder geval ruimhartig in het kabinetsbeleid aan bod.

Rouvoet is overigens lid van die regering waarin ook de sociaal-demoncraat Wouter Bos zitting heeft. Ik herinner me nog het ronkende gezwam van de laatstgenoemde over de miljarden die de affaire ABN/Amro de overheid op zouden gaan leveren, terwijl nog geen twee weken geleden bleek dat de ingreep de staat “vele miljarden extra zal gaan kosten”.

Verder werd deze week bekend dat de Rotterdamse bestuurders de lokale belastingen gaan verhogen – terwijl vier op de tien Nederlandse huishoudens moeilijk rondkomen - en in Amsterdam wil wethouder Van de Poelgeest (GroenLinks) dat de gemeente de mogelijkheid krijgt op eigen initiatief belastingen in te stellen (“de wethouder denkt verder aan het invoeren van lokale BTW-tarieven op nog nader te bepalen producten en diensten”).

(NZ-lijn klachten)

(NZ-lijn klachten)

In ‘s lands hoofdstad galmt Job Cohens antwoord (”We zijn uiteindelijk allemaal amateurs”) op het hoe en waarom van de Noord/Zuidlijn nog na, maar het is de arme man wél gelukt om ‘AiAmsterdam‘ de nek om te draaien.

Socialisten houden immers van oppositie noch kritiek.

Bovengenoemde steden voeren overigens gezamenlijk al jaren de gemeentelijke ranglijsten van het hoogste aantal ambtenaren per inwoner aan.

Beste Nederlanders en Medelanders, als we het Haagse zooitje en de idealistische verspillers op de stadhuizen hun onheilige gangen laten gaan, zal ons ooit zo vrije en trotse landje onherroepelijk dieper afzinken in de collectivistische afgrond.

DF

Gerelateerd:

Ai!Amsterdam verbod


Tags:        |      |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>