Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Amerikaan doodt twee autorovers

sticker Painbringer true hardcore 2014 March Amsterdam center

Er zijn vrijdag twee doden gevallen bij een carjacking in de Amerikaanse stad New York. Het 30-jarige slachtoffer doorzeefde de auto van de criminelen met kogels.

Het duo had geprobeerd de man van zijn Mercedes-Benz SUV te beroven in de Bronx, schrijft The New York Daily News. Jermaine Johnson (28) en de 23-jarige Kaiison Lewis stuitten echter op hevig verzet, ondanks dat ze een vuurwapen op de man richtten, en renden terug naar hun auto.

sticker JF Juice Foozle Bkopf brain rocks Amsterdam NDSM 2014 March rifle gun

Het slachtoffer van de mislukte beroving liet het er niet bij zitten. Hij achtervolgde de carjackers en beschoot ze in hun voertuig met zijn eigen pistool. Johnson, die net vader was geworden, stierf onmiddellijk, terwijl Lewis kort later overleed in het ziekenhuis.

De eigenaar van de Mercedes is in hechtenis genomen en wordt door de politie omschreven als “niet-coöperatief”.

DF


Tags:        |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>